Comanzi usor. Retur garantat. Modele unice.
Prima pagină Formular pentru returnare produse

Formular pentru returnare produse

In cazul în care doriți să returnați produsele, trebuie avute în vedere următoarele:

 

  • contravaloarea transportului va fi suportată de client;
  • produsele returnate trebuie să fie noi, în cutia originala (adica pretabile pentru revanzare) și să fie însoțite de factura de cumpărare și talonul de garanție;
  • în cazul în care mărimea nu corespunde, se poate solicita o altă pereche în schimbul celei inițiale;
  • dacă aceste condiții sunt îndeplinite, firma se obligă să returneze imediat ce intră în posesia coletului retur, întreaga sumă achitată de client.

         

          Conditii detaliate.

          Va informam ca beneficiati de o perioada de 30 zile de la primirea coletului pentru a ne informa cu privire la retragerea din contract si returnarea bunurilor achizitionate, fara a fi nevoiti sa va justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si la art.14 din OUG nr.34/2014 (cheltuielile de transport aferente returului).

          Inainte de returnarea/schimbul produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic (0783111549), pe email (contact@elinashoes.ro) sau folosind formularul de retur/schimb afisat pe site intentia de a returna un produs si vă vom raspunde prin telefon sau e-mail în in cel mai scurt timp, cu instructiuni de returnare. Dupa completarea formularului de retragere, produsul se va returna la adresa: S.C. BIG DEPOT SRL, Dolj, Filiasi, Bd. Racoteanu, bloc. UMPS AVANTUL.

          Produsul va fi returnat in aceeasi stare in care s-a livrat, adica nou si in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile intacte aferente produsului. În cazul în care produsul returnat prezintă urme de uzura, purtare, utilizare, zgârieturi, lovituri, spalare, cusaturi rupte sau fortate, accesorii deteriorate ori documentație lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

          Vă rugăm sa folosiţi o cutie/hartie speciala de protectie pentru a preveni deteriorarea cutiei originale în timpul tranzitului. Ambalajul original nu poate fi folosit ca si ambalaj la tranzitul coletului si nu poate fi modificat in nici un fel prin scriere, etichetare, lipire etc; Contravaloarea produselor deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare sunt suportate de către dvs..

          Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat.

          NU SE ACCEPTA COLETE CU PLATA RAMBURS, ACESTEA VOR FI RETURNATE DIN NOU EXPEDITORULUI!

 

          Costul trasportului

  •           este gratuit in cazul schimbarii marimii (colet la schimb);
  •           este gratuit in cazul schimbarii produsului cu alt produs (colet la schimb si achitare/restituire diferenta de pret, daca este cazul).
  •           In caz de retur total si nu de schimb produs, conform legilor in vigoare clientul trebuie sa ne trimita produsele pe cheltuiala proprie. In cazul in care optati pentru ca noi sa va ridicam produsele, din contravaloarea produselor, se va scadea costul transportului pentru ridicarea coletului (acelasi tarif ca si pentru livrare).

          IMPORTANT!

          Daca pentru o comanda se vor solicita doua sau mai multe schimburi, incepand cu cel de-al doilea schimb, cheltuielile de transport vor fi suportate de cumparator.

          Daca returul nu a fost acceptat, coletul va fi trimis inapoi iar taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra.

          Neaparat in colet sa existe factura (copie sau original) sau informatii despre comparator,  denumirea si codul produsului, contul bancar valid si numele titularului contului unde se vor returna sumele. Nu se fac restituiri de bani decat in cont bancar.

          Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.

          In cazul in care achizitia genereaza o reducere si aceasta a fost folosita, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii reducerii.

          În situaţia în care cumpărătorul a beneficiat de livrarea gratuită a produselor din preţul de restituit se vor reţine de către companie şi aceste costuri (costurile de transport ale primei livrări).

 

          Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri repetate săvârșite de client, inclusiv pentru refuzuri repetate de preluare a comenzilor lansate de pe un cont de client etc. fără o notificare prealabilă si in timp util.  Sau IN CAZUL UNEI COMUNICARI DEFECTUOASE DE CATRE CLIENT (INJURII, AMENINTARI, etc.)

Ne rezervam dreptul de a solicita clientilor poze justificative prin care sa ne asiguram ca produsul care face obiectul returului nu prezinta urme de purtare.

Campuri marcate cu * sunt obligatorii.